Tienduizenden professionals vertrouwen op iTel Alert

Onze klanten willen de beste communicatie bij een crisissituatie.
Daar werken wij aan. Elke dag. 

Natuurlijk hopen we niet op ongevallen, grote IT storingen of andere noodsituaties. Maar toch is het een gegeven waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt. Zo ook onze klanten. Om de gevolgen te beperken is een snelle respons van levensbelang. Daarom gebruiken zij iTel Alert. Daarmee zijn zij voorbereid op elk mogelijk scenario en activeren zij direct de juiste personen met de juiste informatie.


Van BHV op kantoor tot Multidisciplinaire Crisisorganisatie

Image

Drinkwaterbedrijf PWN alarmeert het BHV team met iTel Alert

Image

Klanten aan het woord over iTel Alert

“Wij gebruiken iTel Alert om bij interne en externe calamiteiten snel de juiste functionarissen te alarmeren.”Fons van Gompel, Radboudumc
“Uit de meest recente enquête onder onze gebruikers scoort de iTel Alert oplossing een 8 op gebruiksgemak!”Bureau Gemeentelijke Crisisbeheersing Veiligheidsregio Hollands Midden
Met iTel Alert weten we zeker dat we bij een calamiteit zo snel mogelijk de juiste medewerkers op de juiste plek krijgen.”Denise de Hoogh, Maastricht UMC+

De verschillende toepassingen van iTel Alert

IT Alarmering

IT alarmering

Een IT storing kan een groot effect hebben op een organisatie: boze klanten, werknemers die niet kunnen werken en mogelijk zelfs onveilige situaties. Voorkom lange oplostijden door onduidelijke berichten en de noodzaak van lange bellijsten.

Lees verder >

Security & Safety

Security & Safety

Bij een ongeval of acuut veiligheidsrisico wil u zo snel mogelijk en adequaat in actie komen. Met iTel Alert heeft u voor elk scenario een duidelijke communicatiestructuur waarmee (externe) medewerkers, leveranciers en buurtbedrijven eenvoudig op de hoogte blijven in het geval van een incident.

Lees verder >

Overheid

Overheid

Bij het bestrijden van grote calamiteiten zijn veel publieke en private organisatie betrokken. iTel Alert zorgt voor eenduidige berichtgeving en overzicht via elk type medium en apparaat. Altijd de juiste functionarissen op de juiste plaats.

Lees verder >

Zorg

Zorg

Notificatiesystemen zijn van groot belang voor elke zorginstantie. In het geval van een noodsituatie op regionaal niveau, om artsen op te roepen voor een operatie of om snel de BHV organisatie te alarmeren bij een incident. iTel Alert biedt één oplossing voor uw kritische communicatie.

Lees verder >

Live demonstratie?

Demo aanvragen