Agressie alarmering

Wanneer je te maken hebt met agressie op de werkvloer wil je snel kunnen handelen. De veiligheid van medewerkers en eventuele bezoekers staat op nummer 1. Met de agressie alarmering van iTel Alert weet je zeker dat dit goed geregeld is.

Voordelen iTel Alert

  Samenwerking met Secure2Go
  Discreet alarmeren
  Beschikbaarheidsmonitor
  KIWA gecertificeerd

De zekerheid van hulp wanneer je het nodig hebt

Bij een agressie incident is het belangrijk dat één of meerdere collega’s of hulpverleners worden bereikt, zodat ze snel kunnen bijspringen. In geval van agressie of dreiging drukt een medewerker op de noodknop. Deze zit bijvoorbeeld onder jouw tafel of balie. Vervolgens ontvangt de Secure Cube van Secure2Go een melding. Door de API-koppeling tussen Secure2Go en iTel Alert wordt vanuit de Secure Cube het juiste scenario in iTel Alert gestart. En dit in slechts een aantal seconden..

Noodknop -> Secure Cube -> iTel Alert scenario -> Oproepen

Bij een agressie incident is het belangrijk dat één of meerdere collega’s of hulpverleners worden bereikt, zodat ze snel kunnen bijspringen. In geval van agressie of dreiging drukt een medewerker op de noodknop. Deze zit bijvoorbeeld onder jouw tafel of balie. Vervolgens ontvangt de Secure Cube van Secure2Go een melding. Door de API-koppeling tussen Secure2Go en iTel Alert wordt vanuit de Secure Cube het juiste scenario in iTel Alert gestart. En dit in slechts een aantal seconden.

Ontdek alle functionaliteiten van iTel Alert

Functionaliteiten

Geofence van itel alert

Veel mensen zijn minder dan 40 uur per week aanwezig. Een medewerker die niet aanwezig is, hoeft ook niet gealarmeerd te worden. Daarom registreert de iTel Alert app automatisch of je aanwezig bent. Daarnaast kunnen opgeroepen medewerkers via de app handmatig hun beschikbaarheid instellen. Als manager of ploegleider kun je in het dashboard of de mobiele app op de aanwezigheidsmonitor altijd zien hoeveel medewerkers aanwezig zijn per locatie.