Brand

Bij brand wil je kunnen vertrouwen op een veilig en betrouwbaar alarmeringsysteem. Dit betekent snel alarmeren, voldoende BHV’ers oproepen en die BHV’ers direct de juiste informatie meegeven. iTel Alert is een waterdichte webbased oplossing waarmee hulp bij brand op tijd ter plekke is en waarmee snel opgeschaald kan worden.

brand melding BHV alarm app

Voordelen iTel Alert

  Waterdichte scenario’s
  Koppeling met brandalarm mogelijk
  Beschikbaarheidsmonitor
  Snel opschalen mogelijk

Snel de juiste hulpverlener oproepen

Bij brand start je een alarm met de iTel Alert BHV app of via het op-maat-gemaakt Quick Start scherm. Alle aanwezige BHV’ers worden direct gealarmeerd, ook als hun telefoon in de stiltestand staat. In het bericht zien ontvangers wat er aan de hand is als ook de locatie van de brand en het handelingsperspectief. Naast een pushbericht op de app kan een sms- en spraakbericht worden toegevoegd.

Vervolgens laat elke BHV’er weten of hij of zij in actie komt. De BHV-coördinator kan via het dashboard en de mobiele app volgen of er voldoende BHV’ers reageren. Het is ook altijd mogelijk om op te schalen, waardoor nog meer hulpverlening wordt opgeroepen. Mocht de brand uitbreiden en ontruiming noodzakelijk zijn, dan kan er een extra scenario worden opgestart en kan deze meteen in gang gezet worden.

Via de uitgebreide rapportage functie van iTel Alert kan het incident achteraf worden geëvalueerd. De rapportage kan ook automatisch verstuurd worden naar bijvoorbeeld de BHV-coördinator, stakeholders, CMT, ARBO inspecties of HR.

Klantervaring

Geofence van itel alert

Veel mensen zijn minder dan 40 uur per week aanwezig, dat geldt ook voor BHV’ers. Een BHV’er die niet aanwezig is, hoeft ook niet gealarmeerd te worden. Daarom registreert de iTel Alert app automatisch of je aanwezig bent. Daarnaast kunnen BHV’ers via de app handmatig hun beschikbaarheid instellen. Als BHV-coördinator of ploegleider kun je in de app of op de aanwezigheidsmonitor altijd zien hoeveel BHV’ers aanwezig zijn per locatie.

Kortom, met de BHV oproep app van iTel Alert vervang je in één keer het aanwezigheidsbord en BHV-piepersysteem.