Contact met ons

Heeft u interesse of hulp nodig bij het opzetten of verbeteren van uw kritische communicatie systeem of systemen?
Ons team komt graag met u in contact! Bel 0412-695100, stuur een e-mail sales@orcagroup.com of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

In geval van een storing neemt u direct contact met ons op via telefoonnummer: +31412-695125

Bedrijfsnaam *

Voor- en achternaam *

Email adres *

Telefoonnummer *

Uw vraag of opmerking

U geeft toestemming aan OrcaGroup om u per mail relevante informatie over oplossingen en diensten, nieuwsberichten en evenementen te sturen. U kunt zich hiervoor natuurlijk altijd weer afmelden. Uiteraard zijn uw gegevens bij ons veilig, zoals beschreven in onze privacyverklaring.


Live demonstratie?

Demo aanvragen

De verschillende toepassingen van iTel Alert

IT Alarmering

IT alarmering

Een IT storing kan een groot effect hebben op een organisatie: boze klanten, werknemers die niet kunnen werken en mogelijk zelfs onveilige situaties. Voorkom lange oplostijden door onduidelijke berichten en de noodzaak van lange bellijsten.

Lees verder >

Security & Safety

Security & Safety

Bij een ongeval of acuut veiligheidsrisico wil u zo snel mogelijk en adequaat in actie komen. Met iTel Alert heeft u voor elk scenario een duidelijke communicatiestructuur waarmee (externe) medewerkers, leveranciers en buurtbedrijven eenvoudig op de hoogte blijven in het geval van een incident.

Lees verder >

Overheid

Overheid

Bij het bestrijden van grote calamiteiten zijn veel publieke en private organisatie betrokken. iTel Alert zorgt voor eenduidige berichtgeving en overzicht via elk type medium en apparaat. Altijd de juiste functionarissen op de juiste plaats.

Lees verder >

Zorg

Zorg

Notificatiesystemen zijn van groot belang voor elke zorginstantie. In het geval van een noodsituatie op regionaal niveau, om artsen op te roepen voor een operatie of om snel de BHV organisatie te alarmeren bij een incident. iTel Alert biedt één oplossing voor uw kritische communicatie.

Lees verder >