Toepassingen van iTel Alert

iTel Alert is een flexibel, betrouwbaar alarmeringssysteem voor crisis communicatie en kan voor diverse toepassingen worden gebruikt. Van BHV app tot stil alarm, het kan allemaal met iTel Alert. 

BHV app alarmering

BHV alarmering

In een noodsituatie wil je kunnen vertrouwen op een eenvoudige en betrouwbare alarmering. Dat betekent snel alarmeren, voldoende BHV’ers oproepen en die BHV’ers direct de juiste informatie meegeven. iTel Alert is een waterdichte webbased oplossing waarmee hulp op tijd ter plekke is. Lees meer..

Incident management

Wanneer een incident plaatsvindt, is het belangrijk om zo snel mogelijk te handelen om de impact voor je organisatie te beperken. Met de incident management app van iTel Alert informeer je met één druk op de knop de juiste teams en experts zodat zij aan de slag kunnen met het oplossen van de problemen. Lees meer..

alarmeringssysteem zorg bhv ziekenhuis

Zorg

Bij een crisis of ongeval is het ziekenhuis of de zorginstelling verantwoordelijk voor de gezondheid van alle patiënten, medewerkers en bezoekers. Als verantwoordelijke voor het ziekenhuis wil je dat dit optimaal geregeld is. Simpel, betrouwbaar en supersnel alarmeren van precies de juiste mensen zodat het ongeval zo snel en goed mogelijk wordt opgelost.
Lees meer..

Ontruiming

Bij een brand of gaslek is een evacuatie al snel noodzakelijk. BHV’ers die in het gebouw aanwezig zijn, dienen zo snel mogelijk te worden gealarmeerd om in actie te komen. Dankzij iTel Alert worden snel de juiste mensen gealarmeerd en kan de ontruiming op een rustige manier plaatsvinden. Lees meer..

Ontruiming regelen met itel alert
crisis management systeem

Crisis management

Een crisis is een zwaar incident waarbij het functioneren van een organisatie zwaar wordt verstoord. Crisis management kent twee fases: crisis response en crisis evaluatie. iTel Alert helpt in alletwee de gevallen. Vanaf het eerste moment door te alarmeren tot aan het eind met handige management rapportages en analyses. Met iTel Alert haalt u de beste oplossing in huis voor crisis management. Lees meer..

Stil alarm

Een gebouw rustig, gestructureerd en zonder enige vorm van paniek ontruimen. Dat lukt met een stil alarm en voldoende goed opgeleide medewerkers die precies weten wat ze moeten doen. Geen paniek, geen chaos, maar wel doeltreffende actie. De beschikbare (BHV) medewerkers worden op een stille manier gealarmeerd om alle aanwezigen rustig en kalm in veiligheid te brengen. Lees meer..

Stil alarm app alarmering
Storing alarm itel alert

Storing

Organisaties krijgen gemiddeld ruim 5 keer per maand te maken met een storing of kritisch IT-incident. In zo’n situatie is het belangrijk om zo snel mogelijk te handelen om de impact voor je organisatie te beperken. Met de storingsapp van iTel Alert informeer je met één druk op de knop de juiste teams en experts zodat zij aan de slag kunnen met het oplossen van de problemen. Lees meer..

Brand

In geval van brand wil je kunnen vertrouwen op een veilig en betrouwbaar alarmeringsysteem. Dat betekent snel alarmeren, voldoende BHV’ers oproepen en die BHV’ers direct de juiste informatie meegeven. iTel Alert is een waterdichte webbased oplossing waarmee hulp op tijd ter plekke is en waarmee snel opgeschaald kan worden. Lees meer..

brand bhv alarm app

Agressie

Wanneer je te maken hebt met agressie op de werkvloer wil je snel kunnen handelen. De veiligheid van medewerkers en eventuele bezoekers staat op nummer 1. Met de agressie alarmering van iTel Alert weet je zeker dat dit goed geregeld is.
Lees meer..

Alleenwerker

Wanneer je alleen werkt onder risicovolle omstandigheden is het belangrijk dat, indien nodig, er snel (BHV) hulpverleners gealarmeerd kunnen worden. De alleenwerkers-alarmering draagt bij aan de veiligheid van jouw medewerkers en zorgt voor een gedegen invulling aan de RI&E van de organisatie. Lees meer..

alleenwerker alarm app lone worker loneworker alleen werken

Gladheidsbestrijding

Weersomstandigheden kunnen erg snel veranderen. daardoor is het bij gladheidsbestrijding van groot belang om snel te kunnen schakelen met diverse medewerkers. Elke winter wordt de iTel Alert door tientallen gemeentes ingezet bij het oproepen en inzetten van strooiwagens.
Lees meer..