Klantervaringen

Onze klanten willen de beste communicatie bij een crisissituatie. Daar werken wij aan.
Elke dag.

Natuurlijk hoop je niet op ongevallen, grote IT storingen of andere noodsituaties. Toch is het een gegeven waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt. Zo ook onze klanten. Om de gevolgen te beperken is een snelle respons van levensbelang. Daarom gebruiken zij iTel Alert. Daarmee zijn zij voorbereid op elk mogelijk scenario en activeren zij met één druk op de knop direct de juiste personen met de juiste informatie.

Binnen een complexe organisatie als het UMCG (14.000 medewerkers) is het met iTel Alert mogelijk de juiste personen (gedifferentiëerd), bij het juiste scenario in één keer op te roepen. De begeleiding naar het incident scheelt met conventionele pagers snel al een paar minuten. Winst dus  op meerdere fronten!
Jakob van der Vlag – Universitair Medisch Centrum Groningen

Erg prettig is dat we direct met OrcaGroup in contact staan waardoor vragen snel worden beantwoord. Een groot voordeel vind ik dat zij de software verder doorontwikkelen op basis van klantfeedback. Hebben wij ideeën om de oplossing nog beter te maken, dan gaan zij daar echt mee aan de slag.

Niels Ketting – Siemens Nederland
Nouryon gebruikt iTel Alert voor hun BHV en ontruiming organisatie

De klant aan het woord