Het beste alarmeringssysteem voor uw organisatie

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een goed alarmeringssysteem? Een systeem waarbij u zeker weet dat de juiste personen bij een noodgeval naar de juiste plek worden gestuurd? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij iTel Alert. Wij hebben namelijk een systeem ontwikkeld dat aansluit op al uw wensen. Het is een systeem waarmee u eenvoudig een alarmscenario opstelt, waarbij meteen duidelijk is wanneer welke persoon beschikbaar is. U kunt dan ook aangeven welke specialisatie die specifieke persoon heeft, zodat de juiste persoon in de juiste situatie kan worden ingeschakeld.

Meer weten over de beste alarmeringssystemen?

Indien u meer wilt weten over de werking van ons systeem, dan kunt u daar altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om u te helpen met het inrichten van een goede alarmering, waarmee u zorgt dat er bij een incident snel de juiste hulp wordt ingeschakeld. Mocht zich dan een noodsituatie voordoen, dan krijgen de betreffende personen een bericht via push notificatie, waarmee ze direct zien waar ze nodig zijn. Ook het type incident wordt dan aangegeven. De personen die zijn ingeschakeld kunnen heel eenvoudig aangeven dat ze onderweg zijn naar de plek waar de assistentie nodig is.

Meer weten over de beste alarmeringssystemen?

We hebben een systeem ontwikkeld dat heel eenvoudig in het gebruik is, maar dat ook eenvoudig in te stellen is. Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden en ervaringen van andere gebruikers. U krijgt dan een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is met ons systeem. Wij komen natuurlijk ook graag bij u langs voor een vrijblijvende demonstratie van ons alarmeringssysteem. Deze vraagt u heel eenvoudig aan via onze website.