Het beste alarmeringssysteem voor uw organisatie

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een goed alarmeringssysteem? Een systeem waarbij u zeker weet dat de juiste personen bij een noodgeval naar de juiste plek worden gestuurd? Dan bent u bij iTel Alert aan het juiste adres!

Met iTel Alert stelt u eenvoudig verschillende alarmscenario’s op, waarbij rekening wordt gehouden met de beschikbaarheid van uw medewerkers en eventuele specialisaties. Zo wordt de juiste helper ingeschakeld bij een storing of incident.

In het geval van een noodsituatie kunnen de betreffende helpers via ons Quick Start Scherm snel ingeschakeld worden. Via de mobiele app ontvangen ze een melding van het incident, gewoon op hun eigen telefoon. Hierin staat het type incident vermeld, waar de hulp wordt verwacht en vinden ze alle benodigde informatie. De medewerkers die zijn opgeroepen, kunnen eenvoudig aangeven dat ze onderweg zijn naar de plek waar de assistentie nodig is.

 Simpel, snel en betrouwbaar.

vrouw wordt opgeroepen voor BHV alarm

Meer weten over de beste alarmeringssystemen?

Wilt u ontdekken hoe iTel Alert voor uw bedrijf de alarmering kan verzorgen, neem dan contact met ons op. Onze experts vertellen tijdens een gratis en vrijblijvende demo met plezier meer over alle mogelijkheden van iTel Alert. We staan klaar om u te helpen met het inrichten van een goede alarmering, waarmee u zorgt dat er bij een incident snel de juiste hulp wordt ingeschakeld. 

Op onze website vindt u tevens meer informatie over de mogelijkheden en ervaringen van andere gebruikers