BHV alarmering

In een noodsituatie wil je kunnen vertrouwen op een eenvoudige en betrouwbare alarmering. Dat betekent snel alarmeren, voldoende BHV’ers oproepen en die BHV’ers direct de juiste informatie meegeven. iTel Alert is een webbased oplossing waarmee hulp op tijd ter plekke is.

Deze BHV app werkt perfect, zeer gebruiksvriendelijk, en makkelijk te configureren (maatwerk). Het Quick Start scherm maakt het alarmeren van BHV/hulpdiensten kinderlijk eenvoudig. – John den Haring –  Boskalis Industrie

Zelf zien hoe iTel Alert zorgt voor betere alarmering?

Plan een demo
BHV alarm app

Voordelen iTel Alert

Speciale scenario’s tbv BHV

  App als mobiele meldkamer

  Beschikbaarheidsmonitor

  Leren van rapportages

Dé vijf aandachtspunten voor BHV-alarmering

Vijf manieren om jouw BHV organisatie te optimaliseren. Download nu de infographic!

Download infographic

Snel de juiste hulpverlener oproepen

Bij een incident start je een alarm met de iTel Alert BHV app of via een op-maat-gemaakt Quick Start scherm. Alle aanwezige BHV’ers worden direct gealarmeerd, ook als hun telefoon in de stiltestand staat. In het bericht zien ontvangers wat er aan de hand is en wat de locatie van het incident is. Naast een pushbericht op de BHV app kan een sms- en spraakbericht worden toegevoegd.

Vervolgens laat elke BHV’er weten of hij of zij in actie kan komen. De BHV-coördinator kan via het dashboard of de mobiele app volgen of er voldoende BHV’ers reageren. Het is ook altijd mogelijk om het incident op te schalen, waardoor nog meer BHV’ers worden opgeroepen.

Via de uitgebreide rapportage functie van iTel Alert kan het incident achteraf worden geëvalueerd. De rapportage kan ook automatisch verstuurd worden naar bijvoorbeeld de BHV-coördinator, ARBO inspecties, CMT of HR.

Ontdek alle BHV functionaliteiten van iTel Alert

Functionaliteiten

Klantervaringen

Geofence van itel alert

Veel mensen zijn minder dan 40 uur per week aanwezig, dat geldt ook voor BHV’ers. Een BHV’er die niet aanwezig is, hoeft ook niet gealarmeerd te worden. Daarom registreert de iTel Alert app automatisch of je aanwezig bent. Daarnaast kunnen BHV’ers via de app handmatig hun beschikbaarheid instellen. Als BHV-coördinator of ploegleider kun je in de app of op de aanwezigheidsmonitor altijd zien hoeveel BHV’ers aanwezig zijn per locatie.

Kortom, met de BHV app van iTel Alert vervang je in één keer het aanwezigheidsbord en BHV-piepersysteem.