Zorg

Bij een crisis of ongeval is het ziekenhuis of de zorginstelling verantwoordelijk voor de gezondheid van alle patiënten, medewerkers en bezoekers. Als verantwoordelijke voor het ziekenhuis wil je dat dit optimaal geregeld is. Simpel, betrouwbaar en supersnel alarmeren van precies de juiste mensen zodat het ongeval zo snel en goed mogelijk wordt opgelost.

Voordelen iTel Alert

  Snel, efficiënt en betrouwbaar collega’s alarmeren
  Bereikbaar op eigen toestel
  App als mobiele meldkamer
  Beschikbaarheidsmonitor
  Geschikt voor ZiRoP

Snel de juiste hulpverlener oproepen

Met iTel Alert zorg je ervoor dat de juiste mensen met één druk op de knop de juiste informatie ontvangen. Op die manier kan men snel actie ondernemen en blijven de gevolgen beperkt. Met het iTel Alert alarmeringssysteem ben je zo goed mogelijk voorbereid op elke noodsituatie en werk je kostenefficiënt!

Een zorginstelling of ziekenhuis is een complexe organisatie. Er zijn tal van mogelijke incidenten met een direct risico voor de zorgverlening. Bij een kleine brand of gaslek is een evacuatie al snel noodzakelijk. BHV’ers die in het ziekenhuis of zorginstelling aanwezig zijn dienen zo snel mogelijk te worden gealarmeerd om in actie te komen. Dit kan ook middels een stil alarm.

Ook kan er een storing in het zorgsysteem optreden. Bij een dergelijk IT-incident bestaat het risico dat communicatie wordt bemoeilijkt door uitval van bijvoorbeeld het interne telefoniesysteem. Medewerkers moeten direct handelen om de zorgverlening op peil te houden.

Kortom, in alle gevallen is een snelle respons cruciaal. Met het alarmeringssysteem van iTel Alert zijn de juiste personen met één druk op de knop geïnformeerd en kun je hen op de hoogte houden van de situatie.

ZiRoP

Ieder ziekenhuis in Nederland is verplicht om zich voor te bereiden op grote incidenten en ongevallen. Hiervoor wordt het Ziekenhuis Rampen Opvang Plan (ZiROP) of integraal crisisplan opgesteld. In het ZiROP staat wie wat moet doen bij een ramp. Voor een goede uitvoering is het belangrijk om de betrokken collega’s snel te informeren. Om een groot aantal slachtoffers te helpen, zijn extra verpleegkundigen, artsen en andere medewerkers nodig. Met iTel Alert zorg je dat snel opschalen mogelijk is wanneer het plan wordt gestart.

ZiRoP en iTel Alert

Klantervaringen

Geofence van itel alert

Veel mensen zijn minder dan 40 uur per week aanwezig, dat geldt ook voor BHV’ers. Een BHV’er die niet aanwezig is, hoeft ook niet gealarmeerd te worden. Daarom registreert de iTel Alert app automatisch of je aanwezig bent. Daarnaast kunnen BHV’ers via de app handmatig hun beschikbaarheid instellen. Als BHV-coördinator of ploegleider kun je in de app of op de aanwezigheidsmonitor altijd zien hoeveel BHV’ers aanwezig zijn per locatie.

Kortom, met de BHV app van iTel Alert vervang je in één keer het aanwezigheidsbord en BHV-piepersysteem.