BHV app

Bij een ongeval of veiligheidsincident is snel handelen van levensbelang. Beschikbare BHV’ers moeten zo snel mogelijk gealarmeerd worden zodat het ongeval zo snel en goed mogelijk wordt opgelost. Met de BHV app van iTel Alert alarmeer je BHV’ers simpel, betrouwbaar en supersnel met één druk op de knop. Ook ontvangen zij direct de juiste informatie. Op die manier komen BHV’ers direct in actie en kunnen levens gered worden. Met iTel Alert heb je een waterdichte oplossing waarmee hulp altijd op tijd ter plekke is.

Zelf zien hoe iTel Alert zorgt voor betere alarmering

Plan een demo

Voordelen iTel Alert

  Waterdichte BHV-scenario’s
  App als mobiele meldkamer
  Beschikbaarheidsmonitor
Duidelijke rapportage voor evaluatie van incidenten

Download infographic

Hoe werkt BHV alarmering?

Bij een calamiteit start je een alarm met de iTel Alert BHV app of via een op maat gemaakt Quick Start scherm. Met dit slimme startscherm alarmeert de receptionist of beveiliger gelijktijdig en snel de beschikbare BHV’ers en andere hulpverleners. De juiste informatie over de calamiteit en de locatie worden meegestuurd ook als hun telefoon in de stiltestand staat. Vervolgens laat elke BHV’er weten of hij in actie komt. De BHV-ploegleider kan via de BHV app volgen of er voldoende BHV’ers reageren. Via de uitgebreide rapportage functie kan de calamiteit achteraf worden geëvalueerd. De rapportage kan ook automatisch verstuurd worden naar bijvoorbeeld de BHV-coördinator, ARBO inspecties of HR.

BHV app van iTel Alert

Voorheen kregen BHV’ers binnen een bedrijf BHV piepers, pagers of portofoons tot hun beschikking. iTel Alert werkt via een BHV app en combineert de attentiewaarde van de BHV-pieper met het gemak van een mobiele app. Via de BHV alarmering app start je met één druk op de knop een alarm. Ook kun je extra informatie meesturen over de calamiteit. Naast een pushbericht op de app kan een SMS en spraakbericht worden toegevoegd.

Veel mensen zijn minder dan 40 uur per week op kantoor, dat geldt ook voor BHV’ers. Een BHV’er die niet aanwezig is, hoeft ook niet gealarmeerd te worden. Daarom registreert de iTel Alert app automatisch of je aanwezig bent. Je hoeft je geen zorgen te maken over je privacy, want we volgen je telefoon niet. We weten alleen of je wel of niet aanwezig bent. Daarnaast kunnen BHV’ers via de app handmatig hun beschikbaarheid instellen. Als BHV-coördinator of ploegleider kun je in de app of op de aanwezigheidsmonitor altijd zien hoeveel BHV’ers aanwezig zijn per locatie.

Kortom, met de BHV oproep app van iTel Alert vervang je in één keer het aanwezigheidsbord en BHV-piepersysteem.

BHV oproepsysteem – een complete oplossing

Iedere organisatie is uniek en daarmee ook de behoeftes. Dat vraagt om een BHV plan met een BHV oproepsysteem op maat. iTel Alert wordt volledig afgestemd op de processen binnen de organisatie en biedt een totale oplossing voor alarmering en registratie van BHV’ers. Voor de alarmering kun je eenvoudig standaard scenario’s inrichten. Bijvoorbeeld voor reanimatie of ontruiming. Per scenario stel je standaard berichten in die worden meegestuurd bij een alarm. Eventueel aangevuld met een instructie of extra informatie.

Naast de BHV app kun je een alarm ook starten via het speciale Quick Start scherm. Dit scherm kan bijvoorbeeld op een computer gebruikt worden bij de receptie of een touch screen aan de muur. In dit scherm selecteer je eenvoudig het type calamiteit en de locatie. Vervolgens wordt deze informatie automatisch meegestuurd in het alarmbericht.

Een alarm in iTel Alert kan ook automatisch gestart worden. Hiervoor kunnen we externe systemen koppelen zoals een brandmeldcentrale of gebouwbeheersysteem. Zo worden de juiste collega’s op de snelst mogelijke manier gealarmeerd bij een calamiteit.

Binnen de organisatie van BHV zijn er verschillende functies mogelijk. Denk aan ploegleiders, EHBO-ers of ontruimers. In iTel Alert kun je per scenario verschillende functiegroepen alarmeren. Ook kun je ervoor kiezen om een hele groep te alarmeren of een maximum aantal BHV’ers in te stellen. Zo worden er niet onnodig veel collega’s opgeroepen.

Ontdek alle BHV functionaliteiten van iTel Alert

Functionaliteiten

Klantervaringen

Privacy & betrouwbaarheid

Naast functionaliteit besteden we bij de ontwikkeling van iTel Alert veel aandacht aan privacy en betrouwbaarheid. Hiermee zorgen we dat de BHV pieper app voldoet aan de belangrijkste privacy- en veiligheidsnormen. Zo wordt onze informatiebeveiliging meerdere keren per jaar door onafhankelijk partijen getoetst. Daarnaast worden er jaarlijks meerdere pentests uitgevoerd, waarbij ethische hackers ons systeem proberen te hacken. Al deze maatregelen zorgen ervoor dat iTel Alert ISO 27001 gecertificeerd is.

Onze werkwijze

Ontzorgen is het sleutelwoord om de overstap naar de BHV app van iTel Alert tot een succes te maken. Wij richten de alarmering volledig naar wens zodat het binnen jullie BHV plan past. Bovendien kun je rekenen op een snelle levering. Met duidelijke handleidingen en instructievideo’s zorgen we ervoor dat iedereen direct aan de slag kan met de BHV app. Tijdens een interactieve training worden alle opties van het systeem duidelijk uitgelegd. Acceptatie door de gebruikers is ons belangrijkste doel en dit wordt continu getoetst.

Na de oplevering van het systeem blijven we betrokken. Voor ons is 24/7 paraat staan geen uitzondering maar een gewoonte. Daarnaast nemen we regelmatig contact met je op om te bespreken hoe we iTel Alert kunnen verbeteren. Zo maken we ons systeem steeds een beetje beter.

Wil je een indruk krijgen van iTel Alert?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat iTel Alert kan betekenen voor jouw organisatie? Meld je dan aan voor een gratis demo en ontdek de mogelijkheden. 

Lees meer