Is er een BHV-er aanwezig bij uw bedrijf?

Het is voor elk bedrijf belangrijk om er van op de hoogte te zijn of er een BHV-er aanwezig is. Als er namelijk een calamiteit uitbreekt, dan is dit de aangewezen persoon om ervoor te zorgen dat alles in de juiste banen verloopt. Maar dan moet er natuurlijk wel een BHV-er aanwezig zijn en is het ook belangrijk om te weten welke persoon dit is. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die u met het systeem van iTel Alert allemaal heeft. Wij zorgen ervoor dat altijd duidelijk is of er een BHV er aanwezig is bij uw bedrijf. We houden de aanwezigheid van een BHV er voor u in de gaten met ons systeem.

Het systeem voor een goede alarmering

Als zich bij uw bedrijf een noodsituatie voordoet, dan is het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat er iemand aanwezig is die weet wat er moet gebeuren. Hier worden BHV-ers voor opgeleid, die in een dergelijke situatie precies weten wat er moet gebeuren. Mocht er een ongeluk zijn gebeurd, dan weten zij hoe het slachtoffer geholpen moet worden. Bij een brandalarm zorgen zij ervoor dat iedereen veilig naar de uitgang komt. Weet u echter altijd wie de betreffende BHV-er bij uw bedrijf is? Met iTel Alert weet u zeker dat er altijd iemand bij uw bedrijf aanwezig is die hulp kan bieden. Belangrijker nog, u weet dan ook altijd zeker wie deze persoon precies is.

De aanwezigheid van een BHV er in de gaten houden

We vinden het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat u altijd op de hoogte bent van de aanwezigheid van een BHV-er. U kunt met ons systeem ook altijd zorgen dat er een vervangende BHV-er aanwezig is als de betreffende BHV-er niet kan. Wilt u hier meer over weten, neem dan gewoon even contact met ons op. We geven u graag antwoord op uw vragen en staan ook klaar om u meer te vertellen over de andere mogelijkheden die u met ons systeem heeft.