Meldkamer alarmeren

Wie is er beschikbaar? Een belangrijke vraag bij alarmeren door de meldkamer. Om snel te handelen, geldt dat je hulpverleners wil oproepen die op de locatie van het incident zijn. Een collega die een dagje thuis werkt of op vakantie is, hoeft niet opgeroepen te worden. Meldkamer alarmeren op basis van beschikbaarheid is dan ook een basisvereiste voor goede alarmering.

Steeds vaker hebben mensen geen vaste werkplaats. Gevolg hiervan is medewerkers op verschillende locaties werken. Voor een incident in Apeldoorn wil je immers niet je collega’s in Tilburg alarmeren. Met iTel Alert maak je eenvoudig meerdere locaties aan in de app. Het systeem houdt per locatie bij wie beschikbaar is. Wordt bij een incident een alarm gestart? Dan worden alleen mensen opgeroepen die voor de betreffende locatie beschikbaar zijn. Door te alarmeren op basis van beschikbaarheid zorg je voor effectievere alarmering en verhoog je de veiligheid. Daarbij bespaar je ergernis door onnodige alarmoproepen. Dat noemen we bij OrcaGroup #slimmeralarmeren!

Wil je meer weten over iTel Alert of deze specifieke functie? Neem dan contact op met Gaydaa Alsael (Gaydaa.Alsael@orcagroup.com)

iTel Alert zorgt op nog veel meer manier dat er zo snel mogelijk hulp en ondersteuning is bij een incident. Een mooi voorbeeld hiervan is onze samenwerking met 112 meldkamers zoals Meldkamer Noord Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *