Wat te doen bij een hack?

Cyber Security wordt met de dag belangrijker. Helaas krijgen steeds meer organisaties te maken met cyber security incidenten, zoals een hack. Maar weet jij wat je moet doen bij zo’n aanval? Is jouw organisatie voorbereid op alles wat er op je afkomt bij een hack?

Een goede response bij een crisis, valt of staat met goede communicatie. Dat geldt net zozeer voor een hack. Bij een hack of ander cyber security incident zijn er veel partijen betrokken. En elke betrokkene vraagt een ander soort communicatie. En wat te denken van social media: zonder duidelijke aanpak kan er al snel een storm ontstaan die een flinke negatieve impact op je organisatie kan hebben. Door vooraf na te denken over communicatie bij een hack, verklein je de impact en creëer je rust op het moment zelf.

Eerste hulp bij een hack!

OrcaGroup organiseerde samen met de Crisisexperts een webinar: Eerste hulp bij een hack. Hierin leggen we uit hoe je met de juiste communicatie de impact van een cyber security incident kan beperken.

Je kan dit webinar terugkijken door op onderstaande knop te klikken. Ook kan je de presentatie van het webinar downloaden.

Whitepaper downloaden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je ontdekken wat iTel Alert specifiek voor jouw organisatie op het gebied van crisis communicatie kan betekenen? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een demonstratie in met één van onze iTel Alert experts.

Een demonstratie van iTel Alert:

  • is online of op locatie
  • duurt ongeveer 30 minuten
  • laat zien hoe iTel Alert voor jouw organisatie werkt

Laat jouw gegevens achter in het formulier hiernaast en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag gratis en vrijblijvend een demo met één van onze experts aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie