App Trust Center in iTel Alert app

Altijd inzicht in het functionaliseren van de iTel Alert smartphone app!

Wij doen we er alles aan om er zeker van te zijn dat als jij een alarm start, de app gebruiker het alarm direct ontvangt. Een update van de mobiele telefoon of een verkeerde instelling kan er echter voor zorgen dat een app niet goed werkt. Met het App Trust Center kun je pro-actief zorgen dat je alarmering iedereen bereikt.

Met het App Trust Center heb je direct inzicht in de adoptie en het gebruik van de iTel Alert app. Zo kun je direct zien of iedereen de app goed gebruikt. Door mogelijke problemen pro-actief te verhelpen verhoog je de betrouwbaarheid van alarmeren via de app. Het App Trust Center geeft je in één oogopslag de volgende informatie:

  • Registraties
  • Reacties
  • Geofence activiteit
  • Geofence monitor
  • Geen activiteit
  • Waarschuwingen
snelle monitoring BHV alarmerings app

Registraties

Deze tegel geeft het aantal deelnemers weer die de iTel Alert app hebben geïnstalleerd ten opzichte van het totaal aantal opgevoerde deelnemers.

Door op deze tegel te klikken krijg je de deelnemers zonder geregistreerd apparaat te zien.

Reacties

Deze tegel laat het aantal deelnemers zien die de afgelopen 7 dagen een oproep via de iTelAlert app hebben ontvangen en het bericht daadwerkelijk hebben gezien. Hieronder vallen berichten die enkel zijn geopend, maar ook berichten die zijn beantwoord met ‘accepteren’ of ‘weigeren’.

Door op deze tegel te klikken krijg je te zien welke deelnemers niet gereageerd hebben.

GeoFence activiteit

Deze tegel laat zien hoeveel personen een Geofence in- of uitgegaan zijn. Dit werkt natuurlijk alleen wanneer er apparaten zijn de Geofence gebruiken, anders zal de tegel op nul staan.

GeoFence monitor

Met deze tegel zie je bij wie Geofence wel werkt en bij wie niet. Je ziet direct wanneer een telefoon onjuist is ingesteld voor Geofence, waardoor iTel Alert geen toestemming meer heeft om locatiegegevens op te vragen. De beschikbaarheid van deze gebruiker zal dan niet meer automatisch worden bijgewerkt.

In het App Trust Center wordt ook getoond welke telefoon de gebruiker heeft en de versie van het besturingssysteem. Zo kan jij, maar ook wij, inzien of er een probleem is bij een bepaalde fabrikant, type telefoon of besturingssysteem. Op deze manier worden problemen met Geofence sneller opgespoord en opgelost. 

geofence BHV alarm app

Geen activiteit

Deze tegel laat het aantal geregistreerde toestellen zien, die de afgelopen 7 dagen geen enkele activiteit hebben laten zien.

Door op deze tegel te klikken krijg je te zien wie er allemaal geen activiteit heeft gehad in de afgelopen 7 dagen.

Waarschuwingen

Onder waarschuwingen staan de aantallen geregistreerde toestellen vermeld, waar mogelijk één of meerdere problemen zijn geregistreerd die het correct functioneren van iTelAlert app belemmeren.

Bij het aanklikken van het de tegel ‘Waarschuwingen’ laat iTelAlert de deelnemer(s) zien op wie de waarschuwingen betrekking hebben.

Handige tip!

Het App Trust Center is gemakkelijk in te stellen als beginpagina. Indien aanwezigheid van deelnemers op locatie een belangrijke waarde is om te monitoren, dan geeft deze overzichtspagina waardevolle informatie die snel in te zien is als het de startpagina is voor verantwoordelijke beheerders.

Het App Trust Center kun je als Superuser vinden onder ‘Beheer’. Meer informatie over het App Trust Center kun je vinden in de iTel Alert handleiding onder ‘7.11 App Trust Center’.

Wil je persoonlijk uitleg krijgen over het App Trust Center en iTel Alert? Plan dan nu een gratis demo met onze experts.
Gratis demo

Geef een reactie