ZiRoP

ZiROP staat voor Ziekenhuis Rampen Opvangplan. Een ZiROP, of integraal crisisplan, is verplicht voor elk ziekenhuis. Dit plan is erop gericht om in geval van een ramp voldoende hulp te kunnen bieden. Denk bijvoorbeeld aan een groot verkeersongeluk of een brand. Om een groot aantal slachtoffers te helpen, moet snel worden opgeschaald. Daarvoor zijn extra verpleegkundigen, artsen en andere medewerkers nodig. iTel Alert zorgt dat een ziekenhuis snel kan opschalen wanneer het plan wordt gestart.

Voordelen iTel Alert

  Betrouwbare alarmering via onder andere telefonie, DECT en pager
  Leverbaar on-premise, in de cloud én hybride
  ISO 27001 gecertificeerd
  Koppelbaar op bestaande systemen binnen het ziekenhuis

iTel Alert en ZiROP

iTel Alert zorgt dat de juiste mensen met één druk op de knop de juiste informatie ontvangen. Via duidelijke rapportage is de opkomst real-time te volgen. Het systeem wordt volledig afgestemd op de processen binnen het ZiROP. We helpen je graag bij het bepalen van de beste strategie voor het oproepen. iTel Alert wordt door ziekenhuizen gebruikt voor het ZiROP. Daarnaast wordt het systeem gebruikt door onder andere 112 meldkamers en veiligheidsregio’s. iTel Alert kan dan ook voldoen aan de meest complexe eisen. Met iTel Alert ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare alarmering.

Functies voor ziekenhuizen

iTel Alert wordt volledig volgens de eisen van het ziekenhuis ingericht. Na oplevering houden we contact. De beste ideeën voor verbetering van iTel Alert komen namelijk van onze klanten. Op die manier maken we iTel Alert steeds een beetje beter. Ziekenhuizen kiezen onder andere voor iTel Alert vanwege:

  • Betrouwbare alarmering via onder andere telefonie, DECT en pager
  • Leverbaar on-premise, in de cloud én hybride
  • ISO 27001 gecertificeerd
  • Koppelbaar op bestaande systemen binnen het ziekenhuis

Wil je weten hoe we jou met je ZiROP kunnen helpen?

Plan gratis demo!
Lees meer

Klantervaringen