Een oproepsysteem voor uw ziekenhuis

Het is een ziekenhuis van levensbelang om een goed oproepsysteem op zijn plaats te hebben. Een systeem waarmee mensen weten wanneer ze op welke plek hulp moeten verlenen. Een systeem ook dat deze mensen op de hoogte brengt als er acuut assistentie nodig is. Een perfect oproepsysteem voor het ziekenhuis wordt geleverd door Itelalert. We hebben een systeem ontwikkeld waarmee u heel eenvoudig invoert welke personen een bepaalde expertise hebben, maar ook wat hun dienstrooster is. Als er dan een noodgeval is, dan worden deze mensen direct op de hoogte gebracht waar en waarom ze nodig zijn.

Aan de slag met een ziekenhuis oproepsysteem

Ons systeem brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Zo maakt u eenvoudig een waterdicht scenario voor het geval er hulp nodig is. U bepaalt van tevoren wie er op welk moment ingeschakeld moet worden. Hier geeft u dan ook eenvoudig in aan welke persoon er op welk moment daadwerkelijk beschikbaar is. Mocht een bepaald persoon onverhoopt toch niet in actie kunnen komen, dan is het mogelijk om met de beschikbaarheidsmonitor in een oogopslag te zien welke mensen er allemaal beschikbaar zijn. Zo zit u nooit om noodhulp verlegen als dit nodig is.

Meer weten over ons oproepsysteem voor ziekenhuis?

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is bij ons. We hebben ons systeem dusdanig ontwikkeld dat u er geen zorgen om hoeft te maken of er personen aanwezig zijn om hulp te verlenen in noodsituaties. Het is zo dat hulp die sneller verleent wordt een betere kans geeft op een positieve uitkomst. We raden u dan ook aan om op onze website eens goed door te nemen wat er allemaal mogelijk is met ons systeem. We beantwoorden ook graag alle vragen die u maar kunt hebben over Itelalert.