Aan de slag met een BHV oproepsysteem

Wilt u binnen uw bedrijf een BHV oproepsysteem gebruiken om er zo zeker van te zijn dat er goed kan worden opgetreden in geval van calamiteiten? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden die we u bij iTel Alert te bieden hebben. We hebben namelijk een BHV oproepsysteem ontwikkeld waarmee het mogelijk is om de juiste mensen naar de juiste plek te sturen als er zorg nodig is. BHV oproepsystemen zijn er op ontwikkeld om het u zo eenvoudig mogelijk te maken om ervoor te zorgen gelijk in actie te komen als er zorg nodig is.

Een perfect oproepsysteem voor BHV

Bij iTel Alert hebben we een systeem voor u klaarstaan dat heel eenvoudig te implementeren is. U voegt de mensen die ingeschakeld moeten worden bij een noodgeval heel eenvoudig toe, waarbij u ook aangeeft wat het specialisme is van dit persoon. Daarbij kunt u ook zogeheten ‘pieperdiensten’ inschakelen, waarbij u dan instelt wanneer een bepaald persoon ook daadwerkelijk aanwezig is. Zo stelt u eigenlijk heel eenvoudig scenario’s samen, waarbij u invoert wie er op welk moment moet worden gealarmeerd en waar deze persoon dan naartoe moet worden gestuurd. Dit zorgt voor een veilige situatie binnen uw bedrijf.

Meer weten over ons BHV oproepsysteem?

Indien u vragen heeft over hoe ons systeem precies werkt, dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier uitgebreide informatie voor u klaarstaan over de werking van ons oproepsysteem voor de BHV. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. Wij beantwoorden deze graag en geven u dan ook advies over hoe u ons systeem kunt implementeren binnen uw organisatie. Met het BHV oproepsysteem van iTel Alert kunt u er op rekenen dat er altijd snel de juiste hulp geboden kan worden indien er zorg nodig is.