BHV voor brand ontruiming

Wilt u bij uw bedrijf zo snel mogelijk een BHV-er inschakelen in het geval er een brand ontruiming aan de orde is? Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met iTel Alert. We hebben namelijk een alarmsysteem ontwikkeld, waarmee het mogelijk is om de juiste mensen hier direct van op de hoogte te brengen. Met behulp van ons systeem weet de BHV bij brand ontruiming op uw werk direct wat er precies gedaan moet worden. Een BHV moet bij brand en ontruiming zorgen dat andere mensen zo goed mogelijk worden geholpen, zodoende raden wij u ook aan om ons systeem daarvoor in te schakelen.

Bij een brand ontruiming een BHV inschakelen

Met iTel Alert maakt u eenvoudig een scenario aan waarin u aangeeft wie er allemaal moeten worden ingeschakeld in het geval er een brand ontruiming aan de orde is. Een BHV-er is daarbij natuurlijk een belangrijk persoon. Deze weet namelijk als geen ander welke protocollen er allemaal moeten worden gevolgd. U geeft in het systeem aan welke persoon er in welke situatie moet worden gealarmeerd, maar ook wanneer deze persoon volgens het rooster aan het werk is. Mocht deze persoon niet aanwezig zijn, dan kunt u direct zien welke andere persoon deze taak over kan nemen.

Meer weten over brand ontruiming voor BHV?

U wilt een BHV bij brand en ontruiming inschakelen? Dan is het goed om hier een waterdicht systeem voor in huis te hebben. We raden u aan om eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft op dit gebied. Met ons systeem zorgt u er namelijk heel eenvoudig voor dat de juiste persoon op het juiste moment wordt ingeschakeld. U kunt ook altijd even een kijkje komen nemen op onze website voor meer informatie. Of vraag via onze website eenvoudig een live demo van ons systeem aan om te zien hoe dit in het echt werkt.