Een alarmsysteem voor uw meldkamer

Bent u op zoek naar een goed alarmsysteem voor uw meldkamer? Dan kunt u altijd even contact opnemen met iTel Alert. We hebben namelijk een systeem ontwikkeld waarmee het heel eenvoudig is om zo snel mogelijk de juiste personen in te schakelen in het geval er een calamiteit is. Met ons meldkamer alarmsysteem heeft u een sterke basis om ervoor te zorgen dat er een goed scenario opgesteld kan worden. U bepaalt met ons systeem heel eenvoudig welke mensen er in een bepaalde situatie nodig zijn. Mocht er dan een calamiteit ontstaan, dan stuurt u deze personen snel naar de juiste plek.

Een veilig gevoel met ons meldkamer alarmsysteem

Als er zich een noodsituatie voordoet, dan is het belangrijk dat u snel en adequaat kunt zorgen voor de juiste hulp. Als u ons systeem gebruikt, dan geeft u hierin eenvoudig de personen aan die ingeschakeld moeten worden. Het is dan ook mogelijk om hier aan toe te voegen waar deze personen in zijn gespecialiseerd. Ook het dienstrooster van betrokken kan worden ingevoerd. Op deze manier weet u zeker dat mensen die daadwerkelijk aanwezig zijn op het moment van de calamiteit een berichtje krijgen. Dit bericht kan worden verstuurd zodat het aankomt op de smartphone van de betrokken personen, maar kan ook naar een pager worden gestuurd.

Meer weten over ons alarmsysteem voor een meldkamer?

Ons meldkamer alarmsysteem is er speciaal op ontwikkeld om ervoor te zorgen dat u zo eenvoudig mogelijk de juiste mensen inschakelt op die momenten dat er een calamiteit is. Hebben mensen acuut zorg nodig? Dan zorgt u er hiermee voor dat deze direct op de hoogte zijn. U kunt bij ons informatie aanvragen, maar het is ook mogelijk om via onze website een demo aan te vragen. U krijgt dan een live demonstratie van ons.