Webinar: Eerste hulp bij een hack!

Hoe communicatie de impact van een cyber security incident kan beperken.

Uitzending start over

 
 

Eerste hulp bij een hack!

Cyber Security wordt met de dag belangrijker. Helaas krijgen steeds meer organisaties te maken met cyber security incidenten. Daarom organiseren De Crisisexperts en OrcaGroup samen het webinar: Eerste hulp bij een hack!

Het is niet meer de vraag óf, maar wannéér je te maken gaat krijgen met een cyber security aanval. Maar weet jij wat je moet doen in het geval van zo’n aanval? Wie moet je inlichten? Wat vertel je wel? Wat vertel je niet?

Een goede response bij een crisis, valt of staat met goede communicatie. Bij een cyber security incident zijn er veel talloze betrokkenen: management, medewerkers en klanten in de eerste plaats. Maar ook leveranciers, overheidsinstanties en media. En wat te denken van communicatie via de socials. Tijdens dit webinar leer jij hoe je met de juiste communicatie de impact van een cyber security incident kan beperken.

Dit webinar is onmisbaar voor crisis managers, CISO, informatie managers, CIO, CTO, CEO, communicatiemanagers, IT managers, Privacy Officers. Heb je een andere relevante rol in relatie tot Cyber Security dan is dit webinar zeker waardevol voor je om nieuwe inzichten op te doen.

Waar hebben we het over in het webinar?

  • Praktische do’s en don’ts tijdens een cyber security incident
  • Invloed van socials tijdens een hack
  • Interne en externe communicatie
  • Ervaring ransomware hack OrcaGroup
Kijk het webinar hier!

De Crisisexperts

Lars Walder van de Crisisexperts vertelt over communicatie bij een hack

Tijdens dit webinar delen De Crisisexperts hun kennis en ervaring op het gebied van cyber security met praktische tips en voorbeelden uit de praktijk. De Crisisexperts zijn gespecialiseerd in crisiscommunicatie, crisismanagement, mediastrategie en woordvoering. Daarnaast verzorgen ze diverse trainingen.

Lars Walder zal De Crisisexperts vertegenwoordigen tijdens dit webinar. Lars heeft meer dan 25 jaar ervaring als strategisch adviseur en trainer van bedrijven en organisaties in vrijwel alle sectoren. Hij was betrokken bij vele tientallen crises – waaronder cyber security issues – bij bedrijven, landelijke en lokale overheden en zorginstellingen.

OrcaGroup

OrcaGroup levert betrouwbare en effectieve oplossingen voor kritische communicatie. Dagelijks vertrouwen meer dan 100.000 professionals op de producten van OrcaGroup om hun crisiscommunicatie te verbeteren. Klanten variëren van 112-meldkamers en academische ziekenhuizen tot financiële instellingen.

Tijdens het webinar wordt directeur Huib Korsten geïnterviewd over een ransomware aanval bij OrcaGroup en aanpak daarvan door de organisatie.