Betrouwbare incident notificatie voor kritische communicatie

In een noodsituatie wilt u kunnen vertrouwen op een eenvoudige en betrouwbare alarmering. Dat betekent snel alarmeren, voldoende medewerkers oproepen en hen direct de juiste informatie meegeven. iTel Alert is een waterdichte webbased oplossing waarmee hulp op tijd ter plekke is.

Een calamiteit is niet te voorspellen, maar een juiste en snelle reactie zorgt voor een betere beheersing van de situatie. Nadat een calamiteit heeft plaatsgevonden is het alarmeren en informeren van hulpverleners altijd de eerste stap. De juiste reactie in “het gouden uur” zorgt ervoor dat de schade kan worden geminimaliseerd. Met iTel Alert kunt u alle betrokken personen bij een calamiteit of incident snel informeren en instrueren. Via overzichtelijke rapportage ziet u direct wie beschikbaar is om in actie te komen. Meer informatie over de geavanceerde functionaliteiten van iTel Alert vindt u hier.

OrcaGroup ontwikkelt applicaties voor kritische communicatie, waaronder iTel Alert. Lees hier wat onze visie op softwareontwikkeling is 

Een systeem waar u op kunt rekenen

  • Waterdichte scenario's

    In iTel Alert bepaalt u eenvoudig wie in welke situatie op welke manier moet worden gealarmeerd.

  • Beschikbaarheidsmonitor

    Meer helpende handen nodig? U ziet in één oogopslag hoeveel mensen er beschikbaar zijn.

  • Leren van rapporteren

    Ruimte voor verbetering? Real-time monitoring en historische rapportages geven direct inzicht.

Klanten aan het woord over iTel Alert

“Wij gebruiken iTel Alert om bij interne en externe calamiteiten snel de juiste functionarissen te alarmeren.”Fons van Gompel, Radboudumc
“Uit de meest recente enquête onder onze gebruikers scoort de iTel Alert oplossing een 8 op gebruiksgemak!”Bureau Gemeentelijke Crisisbeheersing Veiligheidsregio Hollands Midden
Met iTel Alert weten we zeker dat we bij een calamiteit zo snel mogelijk de juiste medewerkers op de juiste plek krijgen.”Denise de Hoogh, Maastricht UMC+

De verschillende toepassingen van iTel Alert

IT Alarmering

IT alarmering

Een IT storing kan een groot effect hebben op een organisatie: boze klanten, werknemers die niet kunnen werken en mogelijk zelfs onveilige situaties. Voorkom lange oplostijden door onduidelijke berichten en de noodzaak van lange bellijsten.

Lees verder >

Security & Safety

Security & Safety

Bij een ongeval of acuut veiligheidsrisico wil u zo snel mogelijk en adequaat in actie komen. Met iTel Alert heeft u voor elk scenario een duidelijke communicatiestructuur waarmee (externe) medewerkers, leveranciers en buurtbedrijven eenvoudig op de hoogte blijven in het geval van een incident.

Lees verder >

Overheid

Overheid

Bij het bestrijden van grote calamiteiten zijn veel publieke en private organisatie betrokken. iTel Alert zorgt voor eenduidige berichtgeving en overzicht via elk type medium en apparaat. Altijd de juiste functionarissen op de juiste plaats.

Lees verder >

Zorg

Zorg

Notificatiesystemen zijn van groot belang voor elke zorginstantie. In het geval van een noodsituatie op regionaal niveau, om artsen op te roepen voor een operatie of om snel de BHV organisatie te alarmeren bij een incident. iTel Alert biedt één oplossing voor uw kritische communicatie.

Lees verder >

Live demonstratie?

Demo aanvragen