Er zijn meerdere manieren om hulp te activeren bij een incident. Soms is het helemaal niet nodig om daarvoor speciale software te gebruiken. Voor veel instanties en bedrijven biedt een alarmeringssysteem als iTel Alert wel een groot aantal voordelen. Het is belangrijk om zelf te bepalen welke voordelen voor jouw organisatie waardevol zijn.

Meer dan een product

iTel Alert is maar een deel van onze dienstverlening. Dat je goed geholpen wordt wanneer je een vraag hebt, vinden we net zo belangrijk. Als je vindt dat iets beter kan, dan kijken we samen hoe we dat kunnen realiseren. En natuurlijk moet je informatie veilig zijn in iTel Alert. Daarom besteden we veel aandacht aan informatiebeveiliging. We zijn dan ook ISO 27001 gecertificeerd.

iTel Alert wordt, onder andere, gebruikt in 112 meldkamers bij de meest ernstige calamiteiten en crisissituaties. Daardoor weten wij dat je veiligheid niet kan kopen als oplossing en dan kan afvinken. Dat geldt ook voor software. Daarom maken wij onze software én dienstverlening steeds een beetje beter. Elke dag.

Ontdek de voordelen