BHV-organisatie bij een van de Nederlandse Waterschappen
Een van onze klanten is een Waterschap. De circa 500 medewerkers werken verdeeld over een gebied van 225.000 hectare. Het BHV-team bestaat uit 145 BHV’ers.

iTel Alert bij het Waterschap
Een hosted iTel Alert omgeving is de basis voor BHV-alarmering bij het Waterschap. Alle medewerkers beschikken over de iTel Alert App op hun smartphone. Hiermee kunnen zij een incident (EHBO of Brand) melden. De BHV’ers ontvangen deze oproep vervolgens op hun eigen smartphone. Bij het melden van een incident via de app wordt de locatie vastgelegd van de telefoon van de persoon die de melding doet. iTel Alert roept vervolgens de telefoons van BHV’ers op die zich in een straal van 1.500 meter van de incidentlocatie bevinden. Het telefoonkompas kan in de smartphone app worden gebruikt om de looprichting te zien.

Kenmerken van deze inrichting en werkwijze
– Alle medewerkers kunnen via de app een BHV-incident melden
– De BHV’er ziet in de app waar het incident is
– De looprichting wordt aangegeven in de app

Facts
– 145 BHV’ers
– Kanalen: App
– Modules: App

BHV-organisatie bij een van de Nederlandse Waterschappen Een van onze klanten is een Waterschap. De circa 500 medewerkers werken verdeeld over een gebied van 225.000 hectare. Het BHV-team bestaat uit 145 BHV’ers. iTel Alert bij het Waterschap Een hosted iTel Alert omgeving is de basis voor BHV-alarmering bij het Waterschap. Alle medewerkers beschikken over de […]