Een goed BHV ontruimingsplan opstellen

Bij een bedrijf is het noodzakelijk dat hier BHV-ers aanwezig zijn. Dit zijn de mensen die in actie komen als er een ongeluk gebeurt, maar ook als er een noodsituatie ontstaat. Hoe goed u alles ook regelt bij uw bedrijf, het is altijd mogelijk dat er bijvoorbeeld brand uitbreekt. Het is dan heel belangrijk om ervoor te zorgen dat er dan een plan is om deze noodsituatie zo goed mogelijk op te lossen. Dit ontruimingsplan kunnen wij samen met u opstellen. Bij Itelalert hebben we namelijk een systeem ontwikkeld waarmee de juiste mensen direct op de hoogte zijn van de noodsituatie en waarbij ze ook meteen weten wat er van ze wordt verwacht.

Wat houdt een goed BHV ontruimingsplan in?

We vinden het belangrijk om voor u een plan op te stellen dat duidelijk is en waaraan ook goed te zien is wie er op een bepaald moment moet worden ingeschakeld. Is er een noodsituatie ontstaan? Dan geeft ons systeem de mensen die hiervoor in actie moeten komen een signaal. Dit kan een berichtje zijn op de smartphone, maar ook een berichtje op de pager. Uw BHV-ers zullen meteen weten wat er van ze wordt verwacht. Dit is de kern van een BHV plan ontruimingsplan. Als u zorgt dat het plan goed wordt ontwikkeld, dan hoeft u er niet bang voor te zijn dat er in een noodsituatie een chaos ontstaat.

Meer weten over onze oplossing voor een BHV plan of een ontruimingsplan?

Neem gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die we u bij ons bedrijf allemaal te bieden hebben. We staan klaar om u te helpen met het opstellen van een goed plan, waarbij duidelijk is aangegeven wie in welke situatie in actie moet komen. U kunt dan in ons systeem bijvoorbeeld ook het dienstrooster van deze mensen aangeven, zodat u weet wie er ook daadwerkelijk aanwezig is op een bepaald moment. Meer weten daarover? We hebben uitgebreide informatie op onze website staan, maar staan ook klaar om persoonlijk uw vragen over Itelalert te beantwoorden.